B. Langseth Arena

B.Langseth arena

Unik flerbrukshall med fotballflate og klatrevegg – klar til bruk –

en arrangements arena i toppklasse

opplev Lykkelandet Selbu – midt i Norge!

B. Langseth Arena ble ferdigstilt juli 2015 som en flerbrukshall på 400m2 med kunstgressbane på 60×40 m, friidrettsdekke med 4 sprintbaner, en topp moderne klatrevegg med internasjonale mål kan leies hele året. Moderne kantine og garderobe – fasiliteter, møte- og sosialrom og eget treningsstudio i lokaler like ved hallen.

Flerbrukshallen er beliggende rett ved FV705 og B. Langseth handelspark med SPAR Supermarked, BEST bensinstasjon og Cafe Langseth med egen kro hvor både frokost-, lunch og middag er tilgjengelig. B. Langseth Arena er et naturlig stoppested i Selbu, bare 30 minutter fra Trondheim Lufthavn Værnes!

B. Langseth Arena allerede huset en rekke ulike arrangementer som treningssamlinger, messer og konserter. B. Langseth Arena kan også tilby overnatting på klasserom på en tidligere skole som ligger 50 meter fra hallen. Kapasiteten ca 120 pers.

Området rundt B.Langseth Arena er et idyllisk fritidsparkområde, aktivitet- og arrangementsarena i nær tilknytning til Selbu Camping hvor det også er en rekke muligheter også for utendørs aktiviteter både sommer og vinter!

Arrangement

Topp moderne og brukervennlig

Velkommen til B. Langseth Arena – Treningssamling eller Arrangementsarena!

"Fantastisk anlegg og gjennomført opplegg. Vertskapet har vært trivelige, hjelpsomme og alltid tilgjengelige"

Odd-Roar B.

"Det aller beste er derimot den gjestfrihet og behandling klubben har fått fra de lokale representantene. Vi har følt oss hjertelig velkomne fra dag en og blitt møtt med et organisert opplegg som har gjort oppholdet veldig bra."

Roar Oskar D.

"Det har vært en fornøyelse å være gjest hos dere."

Roar Oskar D.

Praktisk info

HER FINNER DU B. Langseth arena

B. Langseth Arena Selbu